keskiviikko 1. lokakuuta 2014

71. Reelika

Model: Reelika Bergman
Photography: Astrid Mannerkoski

First time shooting abroad! While our school trip to Tartu I had the opportunity to photograph with Reelika. First we shot some pics to my school project and afterwards we had time to shoot our own stuff, so we headed to the botanical garden of Tartu. It was raining almost constantly, but between the pooring rain we had some sunshine and managed to take some pretty cool photos :) It was so lovely to photograph with Reelika, she was such a nice and beautiful person! I will most definitely go back to Estonia to photograph again, and I would love to travel  to other countries also, does anyone have a clue of any sites or groups for models from Britain, France, Sweden, Russia or other countries?

Tell me what you think! Are you dreaming of photographing abroad?

-------

Ja sama suomeksi!
Olin sis ensimmäistä kertaa ulkomailla kuvaamassa koulun kanssa muutama viikko sitten, ja sain mahdollisuuden kuvata virolaisen harrastelijamallin Reelikan kanssa! Löysin Reelikan virolaisesta TFCD-ryhmästä. Jos jotakuta muuta kiinnostaa järkätä kuvauksia Virossa niin kannattaa sinne laittaa mallikyselyä! (modellid & fotograafid- nimellä löytyy ryhmä facesta, virossa on tosi aktiivinen TFCD-porukka, eli malli kyllä varmasti löytyy!)
Kuvattiin Reelikan kanssa ensin kuvia koulutehtävään ja sen jälkeen meille jäi vielä vähän aikaa kuvata omaksi huviksemme ja suunnattiin Tarton kasvitieteelliseen puutarhaan. Oikeestaan heti kun päästiin sinne, alkoi sataa ja jouduttiin odotella sateenloppumista. Aina kun sade loppui rynnättiin kuvaamaan. Yhdessä vaiheessa alkoi sataa niin kovaa että vaikka molemmilla oli sateenvarjot ja oltiin vielä tiheän puun alla kastuttiin aivan läpimäriksi :D Vaikka melkein koko ajan satoikin, oli aivan mahtavat kuvaukset, Reelika oli älyttömän mukava ja lämmin ihminen jonka kanssa oli ilo kuvata <3 
Tahdon kyllä tulevaisuudessa enemmänkin järkätä kuvauksia ulkomailla, jos jollakulla on tietoa ryhmistä tai sivuista mistä voisi löytää ulkomailla malleja (esim Englanti, Ruotsi, RanskaVenäjä) niin saa vinkata! 

Mitäs ootte mieltä? Haaveileeko joku muukin ulkomailla kuvaamisesta? :)


-Astrid


ps. Mun facebook-sivulla on arvonta menoillaan! Jos haluat voittaa 120 euron arvoisen muotokuvauksen niin käy tykkäämässä facebook-sivusta, jaa kuva ja kommentoi kuvaan T&J!
Tässä linkki tuohon arvontakuvaan:

Linkki facebook-sivuun: 

14 kommenttia:

  1. Vau! Nää on kyllä mun mielestä ehdottomasti sun parhaat kuvat:) Niin upeita!!

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. kiitos! <3 Oli 5 minuuttia auringonpaistetta ja noi mis paistaa aurinko on kuvattu super nopeesti sinä aikan :D

      Poista
  3. Vau mikä valo! Ite en ikinä osaa kuvata hyvin tollasella keltasellakultasella auringon valolla, joten oon näistä hyvin kateellinen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha kiitos, täytyy kyllä myöntä että tota valoa on jonkun verran photarissa ja lightroomissa buustattu, eli ei toi valo alkuperäsissä oo noin makee :D Jos porukkaa kiinnostaa niin voin tehä tutoriaalin siit miten oon tehny ton valon näihin! Se on aika yksinkertanen juttu :)

      Poista
  4. Apua miten upeita kuvia! Tosi kiva blogi muutenkin sulla!

    http://thesehighlights.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Ihan mielettömiä kuvia!!

    http://kiialexandra.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. Ihania kuvia! :)

    http://lifeascinderella.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. Viime syksynä yritin tätä, mutta modelmayhem oli ilmeisesti vähän väärä foorui, en saanut ketään kuvatavaksi (tai siten kuvaajassa vika). Mutta kokeillaan tätä kautta, koska paljon tulee Virossa käytyä. Kiitos vinkistä

    VastaaPoista