keskiviikko 8. lokakuuta 2014

72. B/A SEQUIN

Tän kuvan julkasinkin jo jonkin aikaa siten facebook-sivulla ja toivottiin befora/ after postausta ja sain sellaisen nyt väsättyä :) 

Tässä valmis kuva:
Malli: Kati Sinisalo
Kuvat: Astrid Mannerkoski

Ja Tässä alkuperäinen, suoraan kamerasta oleva kuva:

Ja sitten vielä tälläinen havainnollistamaan :)

Kuva on siis kuvattu studiossa yhdellä beauty dishillä, laitettiin toi heijastin tonne alle koska siitä oli helpompi kerätä paljetit pois (joita oli muuten joka puolella ja paljon!) 
Jälkikäsittelyssä siistin alustan, poistin joitakin paljetteja ja joihinkin kohtiin lisäsin niitä, poistin paidan näkyvistä ja lisäsin tekstuuria taustaan ja hiuksiin. Lisäsin kontrastia kasvonpiirteisiin ja punasin huulet. Poistin myös hivenen vääristymää lightroomissa.  Aika ähertäminen siinä oli mutta tykkään kyllä ihan hirveesti tästä lopputuloksesta! Tässä nyt on aika rajusti lisätty tota tekstuuria mutta oon nyt aika useinkin ruvennu käyttämään sitä ihan pienissä määrissä, siitä tulee sellanen kiva pikku lisä :)


Jos teitä kiinnostaa miten toi tekstuurin lisääminen tehään niin mä opettelin sen tän tutoriaalin kautta, kantsii muutenkin selata noita SLRloungen tutoriaaleja, siellä on vaikka mitä siistiä!:

-Astrid


4 kommenttia:

 1. Kyllä on upea otos! Pidän kovasti. Ja kiva että linkkaat toimivia tutoja, niitä olisi kiva saada lisääkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pitänee alkaa linkkailemaan niitä enemmänkin jos aihetta sivuan :) Huvittaisi enemmänkin tehdämyös omia tutoja suomeksi :)

   Poista
 2. Vau, ihan mieletön kuva! Eksyin tänne Telluurinen teehetki -blogista ja täytyy sanoa, että oon vaikuttunut. Tykkään sun tyylistä!

  VastaaPoista