perjantai 21. marraskuuta 2014

79. Dreamscape series// SkyriderThird part of the Dreamscapes, 
Model: Suvi Honkanen
Assistant: Mikko Larke

We shot these photos on a rainy summer day, with Suvi and Mikko. I had a blast with these guys, driving tractors and running away from the rain! Kuvattiin nämä kuvat Suvin ja Mikon kanssa sateisena kesäpäivänä, hieman kiire tuli kun piti saada tuo tausta pois sateesta, ja juuri kun oltiin saatu se takaisin sisään alkoi sataa. Ajeltiin traktorilla ja roudattiin kamaa, isolla R:llä. Kuvattiin periaatteessa kaksi eri settiä joten tässä on vasta ensimmäinen osa, toisen ajattelin julkaista omassa postauksessaan :) 
Oli aivan älyttömän hauskat kuvaukset, on aina ilo kuvata hyvän huumorin tajun omaavien ihmisten kanssa! <3

Suvin sisko Säde pitää Pin the Fuck ups-blogia, ja Suvi toimii blogissa vierailevana kirjoittajana ja aikoo tehdä oman postauksensa myös näistä kuvista joten hop hop myös sinne katselemaan!
http://www.ptfu.fi/

Näistä on tulossa myös paljon BTS- matskua ensi viikon aikana! 

-Astrid


ps. varoitan etukäteen, ainakin mun instagram tili saattaa täytyyä lähipäivinä koirakuvista, nimittäin meille tulee huomenna koiranpentu!! <3

7 kommenttia:

 1. Ooooh nää on niin upeita! Ihan mahtavaa työtä! Ja koiranpentukin vielä, onneksi olkoon :) Odotan malttamattomana joulukuun seitsemättä, jolloin meillekin tulee pieni mäykky <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoooos!! Toi on meiän ensimmäinen ihan oma hauvva, vähän kuumottaa! Toisaalta en kyllä malttais odottaa huomista ja että saa sen tänne kotia! :D IG:stä löytyy ihan nimellä astridmannerkoski :)

   Poista
 2. Ooh taas niin hienoja, ihanan pehmeet kuvat ja upeesti nähty vaivaa rekvisiitassa yms ja kaunis malli!:)

  VastaaPoista
 3. Nää on tosi kauniita ja ihanat värit!

  VastaaPoista