torstai 21. toukokuuta 2015

97. MaroonMalli: Anni Jaakkola
Kuvat Astrid Mannerkoski


Meillä oli koulussa keväällä maskeerauskurssi jonka lopussa saatiin tehtäväksi suunnitella ja toteuttaa meikki. Mä päätin samantien että haluan tehdä glitterkyyneleet, vain koska glitter on niin ihanaa. :D Milloinkohan tää mun glitter aikakausi loppuu? Toivottavasti ei koskaan. 

Mitä tykkäätte meikistä? Oli hauska kerrankin itse päästä meikkaamaan ihan kunnollisilla ammattimeikeillä kun oma meikkipakki on niin rajoittunut. Ja tän kurssin jälkeen tajusin oikeasti miten iso homma kunnollisen meikin tekemisessä on, en voisi enempää kiittää kaikkia meikkaajia ketkä munkin kuvauksissa on ollut meikkaamassa! 

Viikon päästä alkaa kesäloma ja samalla hääkuvauskausi, mulla on nyt kesä-heinäkuu joka viikonloppu häät, paitsi Juhannuksen sentään vietän kavereiden kanssa. En voisi enempää hehkuttaa sitä miten onnellinen oon että pystyn tekemään kesäduuniksi just sitä mitä rakastan! <3

Facebook-sivulla on muuten arvonta käynnissä jonka palkintona on lapsikuvaus, käykääpäs osallistumassa! :)

Mitä muut suunnittelee kesälomaksi? Mä aion ottaa ensinnäkin projektiksi muokata pois kaikki jonossa olevat kuvat ja sen jälkeen alkaa järjestämään kuvauksia, mulla on monet kuvaukset olleet odottamassa yksinkertaisesti siksi että ei ole kerinnyt. Onneksi on kesä! Mökille on kanssa pakko päästä!

-Astrid


PS. uskoisitteko että kuvattiin nää kuvat noin viidessä minuutissa? ;D Oli aika törkeen kylmä ulkona vielä tolloin!

3 kommenttia:

  1. Ihan törkeen kiva meikki ja sopii hyvin mallille ! + Tykkään tosta kuvien tunnelmasta ja värimaailmasta muutenkin ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiiitos!!! Ihana kuulla tuollaista tollaselta meikkijumalalta!

      Poista