perjantai 30. joulukuuta 2016

Takiaisia

Nämä kuvat kuvattiin mitä mainioimmassa porukassa, mallina ihana Oona Inkeri joka aikaisemminkin on ollut minulla mallina, ja assarina hyvä ystäväni Arttu Kokkonen joka itsekin on aivan törkeän lahjakas valokuvaaja. 

Suunnattiin Haltialan tilalle toiveena löytää auringonkukkapelto, mutta auringonkukat eivät tuolloin vielä olleet kukassa joten tyydyimme tälläiseen hassuun takiaiskukkapeltoon (Ei mitään hajuakaan mitä noi oli, mutta inhottavasti ne ainakin karhi) Loppujen lopuksi olen onnellinen ettei päädytty auringonkukkapellolle. Kuvattiin auringonlaskun aikaan joka värjäsi kaiken kultaiseksi, mutta jälkikäsittelyssä kävi vahinko ja pitkän pyörittelyn jälkeen kuvat värjäytyivätkin melko kylmiksi!
Tässä on muuten sekaisin sekä digi että filmikuvia!

Viime kesänä en kerinnyt kuvaamaan omia projekteja paljoakaan joten nämä kuvaukset olivat siitäkin syystä hyvin tärkeät, ja näiden kautta sain inspiraatiota alkaa käymään läpi myös vähän vanhempia kuvia joita työstän parhaimmillaan. 

Kertokaahan mitä ootte mieltä kuvista! :)

Ihanaa uuttavuotta kaikille! Itselläni on huomenna kunnia ikuistaa yllätysvihkiseremonia, iiks miten ihanaa ja jännää!!!

-Astrid
3 kommenttia: