sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Mulletti

Joskus kuvausideat saattavat olla aivan tuulesta temmattuja, ja kuten tällä kertaa sai kipinän syttymään tasan yksi asia: Mulletti!
 Mietitäänpäs mitä sanasta mulletti tulee mieleen: ne kamalat 70-ja 90-luvun kuvat lapsista joilla on pitkä takatukka ja siniset farkut. Yök.  Kun Emmi-Jelena laittoi minulle viestiä jotakuinkin näin: "Tilasin pidennykset, mulle tulee mulletti!!!" Ei mielikuva päässäni luonnollisesti ollut kauhean hyvä. Kun vihdoin näin tämän pahamaineisen mulletin oli sitä pakko päästä kuvaamaan! Ja koska mulletti ei ihan mikään perus tukka tyyli ole, heittäydyttiin ihan villeiksi ja päätettiin että mieluummin överit kuin vajarit!
Kuvauskalustona olen käyttänyt Canonin 5D mk 3 runkoa sekä Sigman 35mm/1.4 objektiivia. Kuvat on valaistu käsisalamaan kiinnitetyllä softboxilla jota pidin vasemmassa kädessäni. Tulipahan viikon käsitreenit tehtyä samalla kun kannatteli toisessa kädessä kameraa ja toisessa salamaa! 
Kokeilin tällä kertaa myös itselleni hieman erilaista tyyliä valaista kuin ennen, vaihtelu virkistää!

Mitä olette mieltä tukasta, Hot or Not?  Mitä tykkäsitte itse kuvista?

Tällä kertaa ei tullut kuvattua BTS-materiaalia mutta sen sijaan mulla on tarjota teille kuva Jelestä ja vierailevasta tähdestä!

-Astrid
1 kommentti: